Over John Endlich Antiquairs

PAN2012_Endlich_039-zw

John Endlich Antiquairs beweegt zich nationaal en internationaal op het gebied van antiek zilver in het hoogste segment van de markt met als specialisatie Nederlands zilver uit de 17de, 18de en 19de eeuw. Ook wordt podium geboden aan hedendaagse creatieve en innovatieve zilversmeden.

Wij houden ons bezig met in- en verkoop van antiek Nederlands zilver. Ons uitgebreid netwerk stelt ons in staat om ieder jaar  tijdens TEFAF Maastricht en PAN Amsterdam weer een hoogwaardige collectie met vele hoogtepunten te tonen. Ruim veertig jaar geven wij advies bij het opbouwen van verfijnde collecties met de nadruk op kwaliteit, smaak en stijl. Dit is een belangrijk onderdeel in ons persoonlijk contact met verzamelaars. Ook taxatie ten behoeve van aankoop, verkoop, verzekering of boedelscheiding is een onderwerp in de vertrouwensrelatie met onze cliënten.

 

In 2011 was in het Gemeente Museum te Den Haag de tentoonstelling XXSmall, poppenhuizen en meer in miniatuur. De deeltentoontstelling over zilveren miniaturen werd georganiseerd door John Endlich. Ook de bijhorende publicatie Nederlandse zilveren miniaturen uit de 17e en 18e eeuw (ISBN 978 90 400 7826 2) kwam van zijn hand.